Kom naar de Onderwijsronde!

Door Vera Celis op 24 februari 2017

Midden januari legde de Vlaamse regering de laatste hand aan de langverwachte hervorming van ons onderwijs. Een hervorming die behoudt wat goed is en bijstuurt waar nodig. En laat dat nu net de kracht van Verandering zijn!

Vandaag liggen alle elementen op tafel om ons onderwijs aan de Europese en zelfs aan de wereldtop te houden. En dat voor elke leerling, in elke studierichting. Koen Daniëls, een van onze onderwijsspecialisten in het Vlaams Parlement, komt deze belangrijke hervorming in elke provincie toelichten. In een Onderwijsronde van Vlaanderen legt hij haarfijn uit waarom we met deze onderwijshervorming bepaalde opties wel en andere opties niet nemen.

Met deze infoavonden over de onderwijshervorming richten we ons niet alleen tot u. Mogen wij u vriendelijk vragen om ook uw collega’s, vrienden of familie op de hoogte te brengen?

Tijdens de infoavonden gaat het allerminst om eenrichtingsverkeer. We gaan graag de dialoog aan en geven antwoorden op al uw vragen. We willen ook horen wat er leeft bij leerkrachten, directies, ouders, leerlingen en iedereen die onderwijs belangrijk vindt.

De Onderwijsronde van Vlaanderen houdt telkens om 19.30 uur halt op

•  dinsdag 7 maart - Limburg: Huis Vanstraelen, Kon. Astridlaan 35, 3500 Hasselt (zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer) 
•  donderdag 9 maart - Vlaams-Brabant: Oud-Heverlee Leuven (OHL), Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee 
•  woensdag 15 maart - West-Vlaanderen: Hotel Van der Valk, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp 
•  dinsdag 21 maart - Oost-Vlaanderen: AuditoRium4, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent
•  woensdag 22 maart - Antwerpen: Syntra, Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer)

De toegang is gratis. Meer informatie over de Onderwijsronde van Vlaanderen vindt u op
www.n-va.be/onderwijsronde
Tot dan!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
The average score is