Ons lokaal verhaal: een hart voor een veilig en welvarend Geel!

Door Vera Celis op 14 september 2018, over deze onderwerpen: Kracht van Verandering in Geel

N-VA Geel presenteert met trots de kandidaten waarmee ze naar de kiezer trekt op 14 oktober 2018. Naast de 33 namen voor de gemeenteraadsverkiezing wordt ook onze Geelse kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen, Rudi Honinx aan u voorgesteld

De N-VA gemeenteraadslijst is een mooie afspiegeling van de Geelse bevolking, met vertegenwoordigers uit alle deeldorpen en van alle leeftijden. De partij kiest voor de gevestigde waarden, maar ook voor vernieuwing. Deze vernieuwing komt er door een groot aantal nieuwe namen, maar ook dankzij de doorstroming van een aantal leden van jong-N-VA Geel die voor het eerst op het politiek toneel zullen verschijnen.

De Barmhartige Stede

De partij gaat in oktober naar de kiezer met de slogan “Een hart voor een veilig en welvarend Geel”. De klemtoon op veiligheid en welvaart zijn nationale thema’s voor N-VA, die ook in Geel een belangrijke rol spelen. Daarnaast wil de lokale afdeling ook inzetten op het hart want Geel is en blijft de ‘barmhartige stede’. Welzijn en ondersteuning voor de sociaal zwakkeren blijft dan ook voor de partij, net zoals in de huidige bestuursperiode, een belangrijk thema. Inzetten op veiligheid, zorg en onderwijs, is inzetten op de drie grootste troeven voor onze stad en zijn bevolking.

Neem snel een kijkje op de webpagina van N-VA Geel om alle kandidaten te ontdekken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is